X

Step 1/4

Lej komplet cocktailbar

Vi står for alt indenfor bartending til din fest.

Startpris er: 4.950,-

1
2
3
4

Step 2/4

Lej din bartender her

Vi står for alt indenfor bartending til din fest.

Startpris er: 4.950,-

1
2
3
4
Tilbage til Step 1

Step 3/4

Vælg din pakke her

Prisen er pr. time pr. gæst

Startpris er: 4.950,-

1
2
3
4
Tilbage til Step 2

Step 4/4

Vælg drinks her

Vælg maks 6 cocktails til højre her.

Startpris er: 4.950,-

1
2
3
4
Tilbage til Step 3

Betaling

Vælg betalingsmetode

Du får 5% rabat hvis du betaler online med det samme.

Tilbage til Step 4
Dine informationer
Næste skridt (Step 2)
Vælg tidspunkt og dato
Næste skridt (Step 3)
Step: 3 - vælg pakke

Du har valgt 0/

Gå til bestilling

Favoritter

Alle cocktails & Drinks

Mocktails

shots

Bestillingsoversigt
 • Navn:
 • Festens adresse:
 • Hvor mange gæster: 24
 • Dato: 24/09/2017
 • Starttidspunkt: 14:00
 • Sluttidspunkt: 22:00
 • Hvilken pakke: Sølv-pakken
 • Startpris: 4.950,-
 • Transport: 995,-
 • Total pris: (Inkl. moms) 1.000
 • Pris hvis du betaler online: (Inkl. moms) 234324
Jeg accepterer betingelserne

Cocktailkursus

Lær at ryste de lækreste cocktails sammen i selskab med kollegaer, familie eller bedste venner. Alle lærer at lave magiske drinks i flere forrygende timer! I hinandens selskab får i uden tvivl en uforglemmelig oplevelse fyldt med nye og anderledes udfordringer. Én ting vi kan garantere er, at dine gastronomiske evner udfolder sig til et meget bredere perspektiv. Langt de fleste mennesker bliver positivt overrasket over deres skjulte evne til at lave velsmagende og flotte cocktails med en smule hjælp fra professionelle instruktører.

Nu kan det blive dig, der ryster, shaker og mikser den perfekte drink næste gang, der bliver behov for en cocktail-kyndig mand eller kvinde. I løbet af et par timer med masser af underholdning lærer du, hvordan du skruer de bedste, mest populære og farvestrålende lækkerier fra cocktailens verden sammen. Alt er inklusiv i vores cocktailkursus. Du booker blot kurset – så møder vi op helt som aftalt med friske råvarer, pudsede mix’ere og et arsenal af fantastiske opskrifter. Vi sørger for at have alle elementer på plads, som er nødvendig for, at du får en fantastisk dag. Der er intet, du skal bekymre dig om. Det eneste et cocktailbarkursus kræver er, at du blot møder op og er klar på en lærerig og spændende dag.

Hvem er kurset for?

Vores cocktailkursus er ikke til nogen specifik målgruppe. Tværtimod er det et oplagt event for alle voksne mennesker, der vil introduceres til at velsmagende univers, og samtidig underholdes med venskabelige konkurrencer, aktiviteter samt tips og tricks til den perfekte hjemmebar. Vi har erfaring fra teambuilding, idet kurset giver kursisterne mulighed for at komme tættere på hinanden i anderledes omgivelser. Et cocktailbarkursus er ikke noget, som man oplever hver dag, og derfor er det en oplagt anledning til at lære sine medmennesker bedre at kende.

Derudover har vi også erfaring fra både polterabend for den kommende brud eller brudgom, som praktisk og lærerig underholdning til julefrokoster og firmafester samt meget mere. Vores erfaringer viser, at alle deltagere suger de mange tricks til sig og forvandler sig til verdensklasse cocktail- kunstnere, når vi instruerer og løfter evnerne op på et helt nyt niveau.

Vi sætter “baren” højt

Skal jeres cocktails imponere på begge sider af baren? Så skal ingredienserne også være i orden. Derfor medbringer vi naturligvis kun de bedste råvarer og det helt rigtige udstyr, som giver de bedste forudsætninger for, at jeres evner udfoldes. Lækre og velsmagende cocktails bærer nemlig tydeligt præg af ingredienser og korrekt valg af udstyr. En sand mester af baren ved nemlig, at en god drink både smager godt og er visuelt indbydende. Den kunst lærer I naturligvis også.

Resultatet bliver drinks, der er blandet sammen med væsker fra gode, kendte mærkevarer, og præsenteres til et rent 12-tal, som skolebogseksemplet foreskriver det. I kan forberede jer på, at jeres horisonter for, hvad der angår cocktails, udvides.

Bestil et inspirerende cocktailkursus

Hvis jeres fest eller arrangement også skal have glæde af et cocktailkursus, kan i booke det her via vores hjemmeside. Vi fortæller naturligvis også gerne mere om, hvordan vi lærer jer at mestre de klassiske cocktailmenuer, hvis I bruger ”bliv ringet op” funktionen.

Vi garanterer, at et cocktailbarkursus giver masser af højt humør og gåpåmod– takket være undervisning fra erfarne og udadvendte bartendere samt løbende smagsprøver på de mange lækre drinks.

Book vores cocktailkursus og bliv en stjerne bag baren!

Telefontid :

Alle ugens dage 08:00 - 24:00

+45 7174 9700