Lej en cocktailbar

Inklusive bartender, cocktails og mobilbar!

Lej en cocktailbar med professionelle bartendere

Lej en cocktailbar til fest og events og få den komplette løsning til dit arrangement – inklusiv dygtige bartendere, der på charmerende vis servicerer din gæster med velsmagende cocktails og friske smil!

Lej en cocktailbar alt inklusive:

  • Professionelle bartendere
  • Mobil cocktailbar
  • Fri bar i cocktails og drinks

Vi leverer en komplet cocktailbar til fest, hvor du får servicemindede bartendere, der medbringer alt nødvendigt udstyr – inklusiv lige præcis de ingredienser, som dit arrangement og Danmarks bedste cocktails fortjener.

Jeres cocktails kommer til at stå farvestrålende på mobilbaren, med helt klare isterninger og flot garnish!

Friske bartendere i mobilbaren

Der er altid en dygtig bartender klar til at stå i festens mobilbar! Vi har over 200 bartendere ansat – derfor garanterer vi, at der er flere ledige til dit arrangement. Det skal være en fest for gæsterne at bestille en cocktail. Vores bartendere møder altid op med højt humør og shaker løs med store smil på læberne.

De har fået oplæring i bartenderens vigtigste egenskaber. Glæd dig til at blive serviceret af en bartender, der har 100% styr på:

  • Cocktailteknikker
  • Ingredienser og garniture
  • Service i baren
  • Og selvfølgelig den gode stemning

Cocktailbar til fest og events siden 2006

Når du bestiller en cocktailbar til fest og events, ved vi, at du forventer en professionel oplevelse. Derfor kan du glæde dig til velklædte bartendere, der forvandler gode ingredienser til smagfulde drinks – som dine gæster elsker!

Vores “lej en cocktailbar” koncept bygger på erfaring i cocktail catering branchen siden 2005. Alle vores kunder har fået en oplevelse, der forener underholdning fra et oplagt team af dygtige bartendere med kvalitet fra veludvalgte ingredienser. Det giver den perfekte cocktailbar til fest!

Dit arrangement er med andre ord i trygge hænder – uanset om det er stort eller småt. Vi har fyldt glasset med fantastiske drinks til mere end 5.000 arrangementer, der hver især har haft alt fra 25 til 1.500 forventningsfulde gæster.

Mobil cocktailbar til dit arrangement

Hos os finder du pakker til alle typer af fester og events – lige fra brylluppet til firmafesten. Søger du en særlig løsning til dit arrangement, finder vi naturligvis den bedste løsning, der imødekommer dine kriterier.

Vi kan ALTID give et skræddersyet tilbud til netop dit event!

Lej en cocktailbar eller en mobilbar i hele Danmark. Book den perfekte løsning til dit arrangement her på hjemmesiden eller på tlf. +45 71 74 97 00.

Forespørg på leje af cocktailbar

Send en uforpligtende forespørgsel på en cocktailbar og få et tilbud!

Bliv ringet op

Komplet cocktailbar

Få den ultimative festpakke inkl. bartender, mobilbar og cocktails!

Fra kun: 45,- pr. time pr. person

+ Opstartspris: 4.950,-

* Alle priser er inkl. moms.
Kontakt os

Cocktailkursus

Lær at shake lækre cocktails i selskab med venner eller kolleger.

Pris fra kun: 235,- pr. person

+ Opstartspris: 2.450,-

* Alle priser er inkl. moms.
Læs mere

Kontakt os

Vi sidder altid klar, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke!

+45 71 74 97 00

info@lejenbartender.dk