Book os til dit event

Lej en bartender til alle arrangementer!

Barservice til din fest: verdensklasse cocktails

Vi tilbyder en række lækre cocktailløsninger til din fest. De har alle en ting til fælles: Gæsterne er garanteret højeste kvalitet! Det er essensen af en fremragende service til din fest.

Afhængigt af dine behov, sørger vi for at levere ingredienser, udstyr, garnish, isterninger og cocktailglas. Skal vi overtage hele baren til din fest med en professionel bartender, perfekte cocktails og en verdensklasse service?

Professionelle bartendere til alle events

Er du på udkig efter en erfaren bartender til dit næste arrangement? Intet problem! Vi tilbyder professionelle bartendere til enhver lejlighed – uanset om det er til:

Vores erfarne bartendere sørger for, at dine gæster bliver forkælet med perfekt mixede cocktails, så du kan læne dig tilbage og slappe af. Vi medbringer det nødvendige udstyr og sørger for, at alle ingredienser er friske og af højeste kvalitet.

Vi tilbyder fleksible pakkeløsninger, der er tilpasset dine behov. Om du har brug for en bartender i et par timer eller vil leje en komplet bar inklusive udstyr og ingredienser – så har vi den rette løsning til dig.

Luksuriøs cocktailoplevelse

For os er service det vigtigste. Vi ved, at du ser frem til dit arrangement, og derfor garanterer vi kun den bedste kvalitet af spiritus, ingredienser, cocktailglas, is, udstyr og vores bartendere.

Vores mål er at give dig en eksklusiv og professionel oplevelse. Med vores frisklavet cocktails og erfarne bartendere, der forstår den høje standard af service og cocktailkunst, vil vi overgå dine forventninger.

Bliv ringet op

Komplet cocktailbar

Få den ultimative festpakke inkl. bartender, mobilbar og cocktails!

Fra kun: 45,- pr. time pr. person

+ Opstartspris: 4.950,-

* Alle priser er inkl. moms.
Kontakt os

Cocktailkursus

Lær at shake lækre cocktails i selskab med venner eller kolleger.

Pris fra kun: 235,- pr. person

+ Opstartspris: 2.450,-

* Alle priser er inkl. moms.
Læs mere

Kontakt os

Vi sidder altid klar, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke!

+45 71 74 97 00

info@lejenbartender.dk