X

Step 1/4

Lej komplet cocktailbar

Vi står for alt indenfor bartending til din fest.

Startpris er: 4.950,-

1
2
3
4

Step 2/4

Lej din bartender her

Vi står for alt indenfor bartending til din fest.

Startpris er: 4.950,-

1
2
3
4
Tilbage til Step 1

Step 3/4

Vælg din pakke her

Prisen er pr. time pr. gæst

Startpris er: 4.950,-

1
2
3
4
Tilbage til Step 2

Step 4/4

Vælg drinks her

Vælg maks 6 cocktails til højre her.

Startpris er: 4.950,-

1
2
3
4
Tilbage til Step 3

Betaling

Vælg betalingsmetode

Du får 5% rabat hvis du betaler online med det samme.

Tilbage til Step 4
Dine informationer
Næste skridt (Step 2)
Vælg tidspunkt og dato
Næste skridt (Step 3)
Step: 3 - vælg pakke

Du har valgt 0/

Gå til bestilling

Favoritter

Alle cocktails & Drinks

Mocktails

shots

Bestillingsoversigt
 • Navn:
 • Festens adresse:
 • Hvor mange gæster: 24
 • Dato: 24/09/2017
 • Starttidspunkt: 14:00
 • Sluttidspunkt: 22:00
 • Hvilken pakke: Sølv-pakken
 • Startpris: 4.950,-
 • Transport: 995,-
 • Total pris: (Inkl. moms) 1.000
 • Pris hvis du betaler online: (Inkl. moms) 234324
Jeg accepterer betingelserne

Lej en bartender lige her

Her hos lejenbartender.dk kan du leje en bartender. På den måde vil du give din fest eller event en helt ny dimension med smagfulde drinks fra veloplagte bartendere. Vi har i nu mere end 11 år strøget vores skjorte, pudset vores sko og poleret vores miksere i det formål at give fester, arrangementer og events på tværs af Danmark cocktail catering med fuld tilfredshed fra vores kunder.

Idéen og hele vores koncept er enkelt, effektiv og enestående. Det skal være muligt at leje en bartender, om det er på Sjælland, Jylland eller Fyn. Vi leverer cocktail catering lige til din dør, ligegyldigt hvor i landet du befinder dig. Vores kunder vil opleve hvordan kombinationen af leje af bartender, gode råvarer og magien fra 11 år med bar udlejning tager dit arrangement til et helt nyt niveau.

Ved leje af bartender her hos os vil vores veloplagte og dygtige servicemindede bartendere selv medbringe alt det nødvendige udstyr. Dertil er selvfølgelig også inkluderet de ingredienser og det grej, som dit arrangement og Danmarks bedste cocktails fortjener.

Cocktail catering til alle events

Vi har stor respekt for dit arrangement. Vi ved nemlig, hvad det kræver at få stablet et velfungerende arrangement på benene. Derfor garanterer vi, at uanset om der er tale om en bartender til firmafest, bryllup, fødselsdag, jubilæum m.m., stiller vi op med friske, velklædte bartendere, der er smilende
og imødekommende. Vi vil gøre vores for at fri dig for en af de mange bekymringer, som optræder ved den uendelig planlægning.

Resultatet er glade gæster, der får en bar service, de sent vil glemme. Du får med andre ord cocktail catering, der bidrager til den uforglemmelige fest. En del af vores koncept er ligeledes, at intet arrangement er for stort til os. Er det et intimt arrangement eller et stor event? Vi har tidligere rullet vores “lej en bartender” koncept ud på arrangementer med alt fra 10 til 1.500 mennesker. Derfor tør vi godt love dig, at vores bartendere også vil servicere dine gæster med farverige cocktails og et stort smil.

Ved leje af bartender hos os vil vi derfor til enhver tid bestræbe os på at tilgodese alle dine ønsker til arrangementet. Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, hvor alt er inkluderet. Dertil vil der også være sammensætninger, der med sikkerhed vil matche dine behov og ønsker.

Bar udlejning på dine præmisser

Dit arrangement er vigtigt for os, og vi bestræber os altid på at levere et enkelt og problemfrit resultat. Vi er stolte af vores professionelle og dygtige medarbejdere, som gennem stor erfaring leverer service til dine gæster på et højt plan.

Her hos lejenbartender.dk tilbyder vi, som tidligere nævnt, bar udlejning og bartendere som pakkeløsninger, der matcher de fleste behov. Skulle du have brug for noget helt særligt til netop dit arrangement, laver vi naturligvis et skræddersyet tilbud til dig. Lej en bartender Sjælland, Jylland eller Fyn lige her. Book direkte fra vores hjemmeside eller ring og hør mere på +45 71 74 97 00.

Telefontid :

Alle ugens dage 08:00 - 24:00

+45 7174 9700