Lej en bartender

Få de lækreste cocktails serveret til din fest!

Lej en bartender til dit event

Lej en bartender til din fest og giv den en helt ny dimension med smagfulde drinks fra veloplagte bartendere! Siden 2006 har vi strøget vores skjorte, pudset vores sko og poleret vores shakere i det formål at give fester, arrangementer og events på tværs af Danmark cocktail catering med fuld tilfredshed fra vores kunder.

Idéen og hele vores koncept er enkelt, effektiv og enestående.

Det skal være muligt at leje en bartender, om det er på Sjælland, Jylland eller Fyn. I både store og små byer. Vi leverer cocktail catering lige til din dør, ligegyldigt hvor i landet du befinder dig.

Ved leje af bartender hos os vil vores veloplagte og dygtige servicemindede bartendere selv medbringe alt det nødvendige udstyr. Dertil er selvfølgelig også inkluderet de ingredienser og det grej, som dit arrangement og Danmarks bedste cocktails fortjener.

Leje af bartender med alt inklusive

Festen skal selvfølgelig bruge mere end en bartender. Derfor kan du leje HELE cocktailpakken hos os!

Lej en bartender med alt inkluderet til festen:

  • Fri bar i drinks og cocktails
  • Mobil bar
  • Spiritus, sirupper og sodavand
  • Isterninger og knust is
  • Cocktailglas
  • Bartenderudstyr

Du skal derfor hverken tænke på at handle ind, gøre en bar klar eller shake cocktails. Vores friske bartendere står (selvfølgelig!) også for at sætte baren op og rydde op, når festen slutter. Når du lejer en bartender hos os, har vi styr på det hele!

Cocktail catering til alle events

Vi har stor respekt for dit event. Vi ved nemlig, hvad det kræver at få stablet et velfungerende arrangement på benene. Derfor garanterer vi, at uanset om der er tale om en firmafest, bryllup, fødselsdag, jubilæum m.m., stiller vi op med friske, velklædte bartendere, der er smilende og imødekommende. Vi vil gøre vores for at fri dig for en af de mange bekymringer, der optræder ved den uendelige planlægning.

Resultatet er glade gæster, der får en bar service, de sent glemmer. Glæd dig til en uforglemmelig fest!

En del af vores koncept er, at intet arrangement er for stort til os. Er det et intimt arrangement eller et stort event? Vi har tidligere rullet vores “lej en bartender” koncept ud på arrangementer med alt fra 10 til 1.500 mennesker. Derfor tør vi godt love dig, at vores bartendere også vil servicere dine gæster med farverige cocktails og et stort smil.

Ved leje af bartender hos os vil vi derfor til enhver tid bestræbe os på at tilgodese alle dine ønsker til arrangementet. Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, hvor alt er inkluderet. Dertil vil der også være sammensætninger, der med sikkerhed vil matche dine behov og ønsker.

Barudlejning på dine præmisser

Dit arrangement er vigtigt for os, og vi bestræber os altid på at levere et enkelt og problemfrit resultat. Vi er stolte af vores professionelle og dygtige medarbejdere, som gennem stor erfaring leverer service til dine gæster på et højt plan.

Her tilbyder vi bar udlejning og bartendere som pakkeløsninger, der matcher de fleste behov. Skulle du have brug for noget helt særligt til netop dit arrangement, laver vi naturligvis et skræddersyet tilbud til dig. Book direkte fra vores hjemmeside eller ring og hør mere på +45 71 74 97 00.

Pris på leje af bartender

Få et hurtigt overblik over priserne på at leje en bartender. Alle pakker er inkl. fri Cuba Libre + Gin & Tonic.
*Inkl. krystalglas, isterninger, knust is, garnish & sirupper.
**Opstartsprisen ligger på 4.950 DKK – Prisen pr. gæst kommer ud over.
***Alle priser er inkl. moms.

Forespørg på leje af bartender

Send en uforpligtende forespørgsel på leje af bartender til dit event.

Bliv ringet op

Komplet cocktailbar

Få den ultimative festpakke inkl. bartender, mobilbar og cocktails!

Fra kun: 45,- pr. time pr. person

+ Opstartspris: 4.950,-

* Alle priser er inkl. moms.
Kontakt os

Cocktailkursus

Lær at shake lækre cocktails i selskab med venner eller kolleger.

Pris fra kun: 235,- pr. person

+ Opstartspris: 2.450,-

* Alle priser er inkl. moms.
Læs mere

Kontakt os

Vi sidder altid klar, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke!

+45 71 74 97 00

info@lejenbartender.dk