Fantastisk atmosfære til festen

Lej bartendere, cocktailbarer og cocktailkurser

Festen er for alle

Lej en Bartender opstod ud fra vores passion for cocktails og uforglemmelige fester. Vi ved, at planlægningen af en perfekt begivenhed kræver tid og ind imellem besvær. Det ændrer vi på.

Af den grund tilbyder vi både virksomheder og private muligheden for at leje en komplet mobil bar til deres begivenhed. Når vi siger “komplet”, mener vi det også. Hos os kan du leje alt, hvad du har brug for, til en professionel cocktailbar: uddannede bartendere, mobil bar, cocktails efter eget valg, barudstyr, glas og isterninger.

Du behøver ikke bekymre dig om noget og kan fokusere fuldt ud på dine gæster og nyde dine cocktails! Vi ønsker at give alle muligheden for at skabe luksus til deres helt egen fest.

For store og små begivenheder

Uanset om du planlægger en lille eller stor fest, skal det være muligt at få de cocktails, du drømmer om. Vi ved, at den rigtige cocktail er prikken over i’et til enhver fest. Det giver begivenheden en særlig atmosfære og skaber uforglemmelige minder.

Af denne grund ser vi ingen begrænsninger for, hvem der kan ansætte vores bartendere. Skal du holde en lille polterabend med 10 veninder? Eller planlægger du en stor firmafest for alle i virksomheden? Uanset hvad, kan du leje en bartender hos os, der tager sig af alle dine cocktailbehov.

Vores barkoncept kan tilpasses til enhver begivenhed, og vi er altid i dialog med dig om, hvad der giver mening for dig. Vi ønsker at sikre, at der er god service i baren og lækre cocktails tilgængelige for alle. Derfor kan vi naturligvis skræddersy planen til dine individuelle ønsker og krav.

Erfaring i barcatering siden 2005

Hvis du planlægger en uforglemmelig begivenhed, kan vi med vores mange års erfaring inden for bar-catering hjælpe dig. Siden 2005 har vi arbejdet på at blive den bedste cocktail-catering i Danmark. Vi har brugt vores erfaringer fra utallige arrangementer til at forbedre og perfektionere vores koncept.

Vores service er særligt fleksibel designet, så vi altid kan tilbyde dig den rigtige bartender til din begivenhed. Vores bartendere er grundigt uddannet både i cocktailtilberedning og service og er altid opdateret, så vi kan tilbyde dig de mest populære og aktuelle cocktails.

Bliv ringet op

Komplet cocktailbar

Få den ultimative festpakke inkl. bartender, mobilbar og cocktails!

Fra kun: 45,- pr. time pr. person

+ Opstartspris: 4.950,-

* Alle priser er inkl. moms.
Kontakt os

Cocktailkursus

Lær at shake lækre cocktails i selskab med venner eller kolleger.

Pris fra kun: 235,- pr. person

+ Opstartspris: 2.450,-

* Alle priser er inkl. moms.
Læs mere

Kontakt os

Vi sidder altid klar, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke!

+45 71 74 97 00

info@lejenbartender.dk