Bartender til bryllup

De bedste cocktails til den store dag

Bartender til bryllup

Selvfølgelig fortjener dit bryllup Danmarks bedste cocktails fra Danmarks mest veloplagte bartendere.

Derfor er vores “bartender til bryllup” koncept ikke bare spækket med gode ingredienser, til når vi ryster de bedst tænkelige drinks sammen til jer og jeres gæster, men også inklusiv tilfredshedsgaranti, så I trygt kan leje en bartender til den store dag.

Alt er inkluderet til bryllupsbaren:

  • Friske bartendere
  • Fri bar i cocktails
  • Elegant mobilbar i sort eller hvid

Dine bartendere ankommer selvfølgelig med alt nødvendigt udstyr, pudsede sko og perfekt påklædning, så turen i baren bliver en unik oplevelse – hver gang.

Erfaring siden 2005 gør os til et sikkert valg

Jeres bryllup er en usammenlignelig fest, hvor alt skal gå op i en højere enhed. Det ved vi, og det har vi stor respekt for. Derfor er vores bartender til bryllup pakke sammensat ud fra alle vores bedste erfaringer siden 2005.

Af samme årsag kan I med rette forvente drink- og cocktail catering fra smilende og servicemindede bartendere, der møder op 100 % indstillede på at gøre jeres dag uforglemmelig.

Cocktailmenu til brylluppet

Har I nogle favoritdrinks? Kommer der gæster, der helst undgår alkohol? Hos os har I mulighed for at sammensætte jeres helt egen cocktailmenu!

Se vores store udvalg af drinks og cocktails her.

Få lige præcis det cocktailkort, I drømmer om, til jeres bryllup. Mix mellem syrlige, søde og stærke drinks, så der er noget for alle gæsterne! I kan også tilføje shakede shots, så der kommer endnu mere gang i bryllupsfesten.

Vores bartendere er grundigt oplærte i alle vores cocktails. Uden problemer shaker de dem stribevis, så der altid er en klar til gæster, der besøger baren!

Barudlejning til bryllup – på jeres præmisser

Når I booker vores bartender til bryllup, kan I vælge blandt flere pakker, som I ser under menuen priser. Har I særlige ønsker til bartendernes påklædning, særlige drinks eller andet, gør vi naturligvis alt for at jeres ønsker bliver opfyldt.

Bestil bartender til brylluppet her fra siden eller kontakt os på +45 71 74 97 00 for en snak om jeres store dag og et uforpligtende tilbud.

Forespørg på en bartender til bryllup

Få et uforpligtende tilbud på leje af en bartender til bryllup.

Bliv ringet op

Komplet cocktailbar

Få den ultimative festpakke inkl. bartender, mobilbar og cocktails!

Fra kun: 40,- pr. time pr. person

+ Opstartspris: 4.950,-

* Alle priser er inkl. moms.
Kontakt os

Cocktailkursus

Lær at shake lækre cocktails i selskab med venner eller kolleger.

Pris fra kun: 235,- pr. person

+ Opstartspris: 2.450,-

* Alle priser er inkl. moms.
Læs mere

Kontakt os

Vi sidder altid klar, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke!

+45 71 74 97 00

info@lejenbartender.dk